Korisničko ime:
Lozinka:
Novi korisnik |  Izgubljena lozinka

Gledali smo

War Dogs (2016)

The Martian (2015)

Fury (2014)Trenutno su 6 korisnika online

PRAVNE NAPOMENE I UVIJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici www.osijeknet.com ne smiju se reproducirati, distribuirati, te na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Portala OsijekNet, na bilo koji način koji može uzrokovati štetu Portalu OsijekNet ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Zabranjeno je javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, prodaji, distribucija, izrada kopija, otpremanje te svaka druga vrsta uporabe sadržaja ovih stranica ili jednog njihova dijela, kao i odabir i usklađivanje njihova sadržaja, bez izričitog prethodnog pismenog dopuštenja Portala OsijekNet i drugih vlasnika autorskih prava. Ako je takvo dopuštenje dano, nije dopušteno brisati ili mijenjati postojeće podatke koji se odnose na autorsko pravo.

Korištenjem sadržaja ove web stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Portal OsijekNet se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove web stranice.

Portal OsijekNet sadrži i podatke, informacije kao i veze do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Portal OsijekNet nema nadzor nad navedenim stranicama, njihovim podacima, informacijama ili drugim, te se u potpunosti odriče svake odgovornosti.

Portal OsijekNet se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, OsijekNet neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Korisnicima Portala OsijekNet strogo je zabranjeno:
- objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
- objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
- objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
- lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika,
- objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, "spam", lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje,
- svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme.

Komentari objavljeni na Portal OsijekNet ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

Portal OsijekNet zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja i korištenja web stranice u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.

Portal OsijekNet na svojim stranicama objavio je opće uvjete oglašavanja, te se ulaskom na stranicu smatra da ste upoznati sa tim pravilima.


OsijekNet.com © Sva prava pridržana
Uvjeti korištenjaImpressumMarketing