Korisničko ime:
Lozinka:
Novi korisnik |  Izgubljena lozinka

Gledali smo

War Dogs (2016)

The Martian (2015)

Fury (2014)Trenutno su 6 korisnika online


16.Tjedan mozga

Djeca će naučiti kako mozak doživljava okuse, što čokoladu čini primamljivom, kako se pravi coca-cola te što je ustvari neurogastronomija.


Plesni klub Kick bogatiji za jedno zlato, dva srebra i tri bronce

U Tešnju je održan Međunarodni turnir u Akrobatskom rock 'n' roll-u na kojemu su sudjelovali i natjecatelji osječkog Plesnog kluba Kick.


Pepeljuga u Osijeku 31. ožujka

Nakon premijere, nova izvedba Pepeljuge održat će se u nedjelju, 12. ožujka u sportskoj dvorani Gripe u Splitu, a nakon toga turneja mjuzikla Pepeljuga nastavlja se u u Osijeku 31. ožujka u dvorani Gradski vrt.


Izvješće o ostvarenim programima Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u 2016. godini

U 2016. godini ansambl Dječjeg kazališta realizirao je 5 premijernih predstava – „Nije me strah“, „Ja magarac“, „Čarobni kolač“ u koprodukciji s GK Joza Ivakić Vinkovci, „Bijeli jelen“ i „Legende o Kristu“ u koprodukciji s


Novogodišnji tjedan na Adventu u Tvrđi

Danas započinje zimsko izdanje Zemlje bez granica pod nazivom Zimska olimpijada.


Vigor na središnjem, a Elemetal na trgu u Tvrđi

Grad Osijek će novu 2017. godinu dočekati na dva osječka trga. Jedan doček će biti na središnjem gradskom trgu, Trgu Ante Starčevića, a drugi u Tvrđi na Trgu Svetog Trojstva.


Božićni koncert HPD Lipa Osijek i Zbora mladih Preslavnoga Imena Marijina Osijek

Pozivamo vas na zajednički Božićni koncert Hrvatskog pjevačkog društva „Lipa“ Osijek i Zbora mladih Preslavnoga Imena Marijina Osijek, koji će se u utorak, 27. prosinca 2016. godine, s početkom u 19,30 sati


Jedan vokalni sastav i dva festivala

Vokalni sastav Akvarel pojavit će se na dva glazbena festivala, a nakon što je u rujnu pjevao i na Aurea Festu 2016..


zlet upoznajmo Hrvatsku

Po 15-ti puta za redom osječki su se javorovci uputili na izlet s ciljem upoznavanja naše Domovine. Ovog puta cilj je bio Grad Otok.


Obiteljski podrum Szabo: Večer gusaka

U kušaoni Szabó će se moći kušati mlado vino koje će pratiti, u čast Sv. Martina, tradicionalni specijalitet od guske.


Nema zime pored smetovske klime

Deset izviđačkih volontera, članova IK Javor Osijek sudjelovalo je na Međunarodnom susretu izviđačkih volontera u Zenici „Nema zime pored smetovske klime“ u organizaciji Saveza izviđača Grada Zenica.


Devetoj ovčici jubilarna 20. nagrada

Višestruko nagrađivana predstava Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića „Deveta ovčica“ Silvije Šesto u režiji Ljudmile Fedorove, ponovno se s gostovanja vraća s nagradom


FOTO Drugi osječki Street Style

Na posljednjem ovosezonskom Street Style Scoutingu Portanova Fashion Incubatora, prolaznici s najviše stila pozvani su na modne revije PFI-a, a atmosferu s osječke špice uhvatio je fotograf Alen Večanin.

       starije vijesti »

OsijekNet.com © Sva prava pridržana
Uvjeti korištenjaImpressumMarketing